Torsk masala, 4 porsjoner
Ingredienser:
600-800 gram torskefilet i serveringsstykker
2 fedd presset hvitløk
2 ts garam masala
1 ts tandoori masala
2 ts paprikapulver
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts chilipulver
3-4 ss olje
2 ss sitronsaft
2-3 ss finhakket frisk koriander
salt, sitronpepper
2 dl matlagingsyoghurt
En neve små tomater
Tilbehør:
cashewnøtter
kokt ris
revne gulrøtter blandet med presset sitron, litt vann, litt sukker, litt salt og pepper
Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 200 grader. Fordel yoghurten i bunnen av en ildfast form. Bland sammen hvitløk, olje, sitron, urter og krydder og vend fiskestykkene i blandingen. Legg fisken på toppen av yoghurten, og hell resten av marinaden over. Fordel tomatene rundt fisken.
Sett formen midt i ovnen og stek fiskestykkene ca. 15 minutter til de er gjennomstekte.
Kok risen mens fisken står i ovnen, og lag de revne gulrøttene.
Server fisken med ris, gulrøtter og saus fra bunnen av den ildfaste formen. Strø cashewnøtter over og gjerne et ekstra dryss med grovhakket frisk koriander.
Samme oppskrift kan også brukes til kylling eller lam.
Ser godt ut. Stikk innom bloggen min og bli med på min Give Away.
SvarSlettKlem