mandag 14. juni 2010

Loppefunn!

I helga var det det årlige loppemarkedet i regi av skolemusikken her vi bor. Jeg og storebror hadde avtalt at vi skulle dra dit for å se på den store ballongen de har stående for å reklamere for seg selv, og tiltross for øsende regnvær var han like klar for å dra (noe mora ikke var...). I siste liten ble liksom-trønderen og lillesøster med også, så vi pakket oss inn i bilen med regntøy på de tre eldste og regntrekk på vogna til minstemor.
Vel fremme måtte vi først trekke lodd, for storebror ville vinne en premie slik han gjorde når vi var der i fjor. Vi var ikke like heldige i år, men en vaffel ble en fullgod erstatning. Deretter satte vi kursen mot lekeavdelingen, og etter å ha trasket gjennom mengder av søle fant vi noen skatter. Storebror ble storfornøyd med noen dinosaurer, playmobil, helikopter og en hel Flexitrack-bane. Nesten så ballongen ble litt glemt, men så kom han på at det var jo derfor vi skulle dit, så vi trasket gjennom mer søle for å se hvordan den var bundet fast i bakken og fikk filosofert litt over hvordan det ble hvis noen av tauene røyk eller hvis det ble for mye luft i ballongen.
Helt til slutt skulle jeg bare innom bordene med kjøkkenting, en veldig kjapp tur for vi var våte og møkkete og ville dra hjem, og der var den; skålen min! Mormormønsterskålen! Helt bakerst på bordet, helt alene, og helt perfekt! 1 minutt senere og 30 kroner fattigere hadde jeg skålen trygt i hånda, og var helt klar for å dra hjem.


Her er den sammen med  mormorskålen jeg hadde fra før.

2 kommentarer:

  1. Så kult! Men er det meningen at den skal stå oppi den andre??

    SvarSlett
  2. Nei, den lille er en skål, mens den store egentlig er øverste delen av et etasjefat som mormoren min hadde.
    Var veldig morsomt å plutselig se det samme mønsteret.

    SvarSlett