tirsdag 5. april 2011

Bursdagspresanger: Servise fra Pip Home

Jeg hadde nylig bursdag, et rundt tall til og med, og i år ønsket jeg meg smykker og servise. Jeg må som regel komme med veldig spesifikke gaveønsker til liksom-trønderen, hvis ikke risikerer jeg å få noe totalt unyttig og uønsket. Uff, jeg høres sikkert veldig utakknemlig ut nå, men det får så være... Jeg hadde bl.a sett noen fine smykker på Epla, så jeg sendte liksom-trønderen linker dit. Jeg hadde også sett meg ut et kjempefint servise på Dorothea på Vinterbro, og det måtte han bli med inn i butikken å se på i tillegg til at jeg tok bilder og viste han etterpå av de delene jeg likte best, og som ikke kostet alt for mye. (Ja, jeg er en kontrollfreak på alt for mange områder.) Serviset heter Pip Home eller Pip Studio, og er et nederlandsk merke. Det er mange ulike mønster og deler, og hovedfargene er enten beige, blå eller rosa. Det er ikke så ille priser på det heller.

I bursdagsselskapet fikk jeg overlevert en stooor pakke fra Dorothea, med alle de delene jeg ønsket meg. Jeg hadde også nevnt til søsteren min at jeg ønsket meg noe fra denne serien, så i tillegg til det liksom-trønderen hadde kjøpt fikk jeg en gaveeske med 4 store tekrus. Så nå er jeg den lykkelige eier av to søte boller, en nydelig sukkerskål og 6 store, gode tekrus. Alle i rosa, med en skjønn fugl på bollene og 4 av koppene.
Noen av bursdagsgavene mine

På en fremtidig ønskeliste står det kakeboks, mugge og tekanne. Serien har noen kjempefine "cookie jar" som jeg har veldig lyst på.

Jeg ønsker meg den rosa selvsagt

Tekanna er supersøt!

Holder meg til rosa

Muggen er vel egentlig en fløtemugge, men kan jo brukes til andre ting også.
Hva skal jeg si, rosa den og så klart...

I tillegg til serviset hadde liksom-trønderen faktisk gått inn på en av linkene mine og bestilt en sjarmerende liten brosje til meg.

Harajuku-jente

Av øvrig familie og venner var jeg så heldig å få gavekort eller penger. Jeg har et stort behov for nye klær ettersom jeg minker ut av de jeg har, så det var veldig velkomne gaver.

2 kommentarer:

 1. Hei Trine.
  Gratulerer så mye med dagen som var. Jeg er helt enig med deg, servise fra Pip Home er kjempefint. Jeg har også falt for det nye blå servise fra Green Gate. Jeg har kjøpt meg noen deler av det for gavekort jeg fikk til min bursdag. Veldig hyggelig å oppdage bloggen din. Jeg kommer nok til å titte innom flere ganger. Lise R

  SvarSlett
 2. Takk for gratulasjoner :)
  Green gate har også veldig mye fint, jeg har bare hatt litt beslutningsvegring der siden jeg ikke har klart å finne ut hvilken stil jeg liker best. De blå du har valgt har jeg ikke sett før, det var kjempefine!
  Koselig at du kommenterte sånn at jeg oppdaget bloggen din også. Du er jo en racer på håndarbeid, imponerende!

  SvarSlett