lørdag 9. april 2011

Ungdomsbedriften Skurk

For en liten stund siden fikk jeg anbefalt Facebook-siden til Skurk UB av en tidligere kollega. Skurk UB er en ungdomsbedrift startet av 5 jenter ved design- og håndverkslinjen på Elvebakken VGS. Jentene produserer og selger håndsydde forklær av stoffer med spesielle motiver og stoff fra bruktbutikker. Med forklærne følger det fem oppskriftskort på utsøkte toppcakes. (Toppcakes er jentenes versjon av store amerikanske cupcakes med vakker pynt. ) Dersom du ikke har tid, lyst eller kan bake selv tilbyr jentene seg også å bake toppcakes for deg.
Jeg synes dette var en kjempeartig bedriftsidé. Forklærne de presenterer på nettsiden sin er morsomme, unike og kan også sys på bestilling med ditt eget stoff.
Toppcakene de lager kommer med mange forskjellige smaker og dekorasjoner; feks oreo-smak, kokos, tranebær, kaffe, mango, og for en litt annerledes versjon; feta og oliven! Kanskje noen som har lyst å prøve noe nytt?
Skurk kan kontaktes på Facebook; https://www.facebook.com/#!/pages/Skurk-UB/170231506332695?sk=info og blogg; http://skurktoppcakes.blogspot.com/.

Jeg ønsker jentene lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar