onsdag 1. juni 2011

Presang fra liksom-trønderen

Liksom-trønderen måtte dessverre være hjemme mens jeg og barna dro på ferie til Frankrike, for sånn er det når man er nyutdannet uten feriedager til gode. Det ble nok litt stusselig for han, selv om det nok var godt å ha tven helt for seg selv uten at noen klagde på all fotballen, spise taco og kebab til middag annenhver dag, slippe mas om rydding og støvsuging, sove lenge i helgene og la skjegget gro.



Når vi ble hentet på flyplassen hadde han lagt en pakke til hver av oss i bilen, stor stas! Ungene fikk leker (lego og dukke), og jeg fikk pakke fra Dorothea. Han hadde nemlig gått gjennom alle blogginnleggene mine og funnet hva som sto høyt på ønskelista mi, nemlig en tekanne fra Pip-serien.
Snille mannen min .



Men nå som jeg har fått den i hus ser jeg at det er en totalt upraktisk ting. Den er så stor at jeg må invitere 14 andre tedrikkere for å ha nytte av den, så jeg har bestemt meg for å bytte den i en av de andre Pip-delene jeg har veldig lyst på. Enten cookie-jar (som jeg kan ha på benken med de gode knekkebrødene min i), saftmugge eller kakefat. Vanskelig valg altså!


3 kommentarer:

  1. Snille mannen! Kjempe fin tekanne, men skjønner at den blir litt upraktisk. Høres lurt ut å bytte den til noe som man får glede av mer, uten at den er bare er til pynt! _Vibecke

    SvarSlett
  2. Kjempesøtt av Roar da =)
    Han hadde nok savnet dere fælt!

    SvarSlett
  3. Vibecke; ja, det er liksom litt greit å bruke det man har også, ikke bare ha stæsj stående fordi det er så fiiiiint <3
    Linda; han slår til innimellom ;)

    SvarSlett