fredag 10. juni 2011

Smashkake laget av min svoger

For en liten stund siden var det en link på vg-nett til en bloggedame som hadde lagt ut oppskrift på Smashkake. Jeg rakk ikke å sjekke linken, men noterte meg det mentalt at jeg skulle se på det senere. Det ble selvsagt glemt bort, helt til søsteren min med mann kom på besøk til foreldrene mine, medbringende den nevnte smashkaka. Svogeren min hadde sett samme link som meg, og heldige oss ble forsøkskaniner når han bestemte seg for å bake kaka.

Det er altså en kake med salt kjeksmarengsbunn, sjokoladefyll og vaniljekrem, toppet med pisket krem og knuste Smashsjokolader. Veldig god, veldig mektig og med mange variasjonsmuligheter (friske jordbær i kanskje?). Oppskriften står i linken lenger oppe, her er bilder av svogeren min sin kake:

Litt dårlige mobilbilder, men den ser da fortsatt fristende ut

Ser at Det søte liv også har presentert en utgave av denne kaka nå; i rund form.

4 kommentarer:

 1. Nammmm, såg god ut! Heldig du som har en svoger som kan bake!Jeg har 4 stk, men humrer godt mens jeg tenker på hvem av de som kunne klart noe sånt!:))- Vibecke

  SvarSlett
 2. Han er faktisk veldig flink til å både bake og lage mat, søsteren min er heldig! Jeg synes jeg ser liksom-trønderen forsøke seg på noe sånt, han er nok heller lik svogerne dine...
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Nam den så god ut. Kanskje en kake å bake i helgen. En trenger jo no hyggelig å drive på med inne i dette regnværet. :)

  SvarSlett
 4. Hobbybruket: Det trenger man! Jeg har vært innom Himmelske Gleder i dag og kjøpt kakefat, så jeg må finne noe å bake så jeg får brukt det fine fatet. De hadde forresten fått inn den blå serien i Green Gate nå, kjempefine ting!

  SvarSlett