Liksom-trønderen er ikke av de ivrigste på kjøkkenet, bortsett fra når det gjelder
selve spisingen. Men han har faktisk fått dreisen på grilling av hamburgere og pølser, så nå var tiden inne til å prøve større kjøttstykker. Etter litt plunder med innstillingen av gassflammene (det er noe feil med knottene på gassgrillen vår) funket det helt topp. Kjøttet ble grillet på høy varme med åpent lokk til det hadde fått skikkelig grillflate på alle sider, deretter stekt videre på litt lavere varme med lokket igjen. Litt snuing innimellom og vips; ferdig grillet hel svinefilet med akkurat passe lys rosa innside. Mør og god, ikke svidd på utsiden, jeg var helt imponert!
Flott ytterside, og....
...perfekt innside
Tilbehøret var ovnsstekte poteter, rester av
fløtesausen til kyllingen, grønn salat og rå grønnsaker. Ikke det mest spennende tilbehøret, men det smakte veldig godt.
Halve poteter, forkokte og gaffeloppraspet overflate, krydret med salt, pepper, timian og olje, stekt i 20 minutter på 200 grader varmluft
Dette ser godt ut. Flink mann gitt.I dag har jeg hermet kakebaking og linket til din blogg. Jeg gjør det lettvint for tiden. Godt ble det.
SvarSlettKlem
Ja, han har fått dreisen på grillingen, ikke verst! Kanskje han tar over jobben på hytta i sommer?
SvarSlettTakk for linking i bloggen din, de muffinsene så veldig gode ut, lurt med litt frisk smak til.