Men etter middagen ble det feiret litt. Da fikk han yndlingsbaksten sin; sjokolademuffins fylt med vaniljekrem. Til og med fyrverkeri tryllet jeg fram; en pakke med kakestjerneskudd lå gjemt nederst i oppskriftskuffen min. Jeg kan ikke skryte av å ha en veldig god sjokolademuffinsoppskrift for jeg bruker Toros ferdige blanding. Ikke fordi jeg ikke gidder å lage fra bunn av, men den er så lett å gjøre melkefri sånn at storebror kan spise også.
Fremgangsmåte:
Jeg lager muffins etter beskrivelse på posen (1 dl smeltet smør/melkefri margarin og 1.5 dl vann røres kjapt sammen med pulveret). Muffinspapirformer, ca. 18 stk, settes i et muffinsbrett slik at de holder formen under steking. Så tar jeg 1 liten ss med røre i bunnen på hver muffinspapirform. Deretter plasserer jeg 1 liten ss med ferdig laget vaniljekrem oppå røra. Tilslutt 1 liten ss med røre på toppen, vaniljekremen bør dekkes. Stekes ved angitt temperatur i 12-14 minutter. Da er muffinsene veldig saftige, faktisk et lite lag med nesten rå deig på toppen. Disse muffinsene er best dagen etter, etter oppbevaring i kjøleskap, for da har vaniljekremen stivnet litt. Jeg bruker ikke glasur på, det holder i massevis med kremen inni.
Muffins med en ekstra vaniljekremtopp og litt sjokoladesaus
Deilig vaniljefyll
Gratulerer med dagen til liksom-trønderen!
Mmmm dette så kjempe godt ut. :) Gratulerer så mye med dagen.
SvarSlettWow. Dette var knsllsmart. Jeg bruker Toropakkene på hytta og dette må prøves.
SvarSlettKlem
Hobbybruket: Tusen takk :)
SvarSlettDette såg skikkelig godt! Og når det er noe med Toro og ferdiglaget vaniljekrem, så må jo jeg også klare å få det til! Skal sette det på handlelisten, så blir det kanskje muffins i helgen!:D -Vibecke
SvarSlettHobbybruket: De er veldig gode, jeg har ikke opplevd noen som ikke liker dem :)
SvarSlettRuths datter: Det må du gjøre!
Vibecke: Klart du klarer :D Og det kommer til å falle i smak, det er jeg sikker på. God helg!