Ny uke, nye middagsplaner. De to siste ukene har jeg ikke fått laget det som sto på søndagsmenyen, men heldigvis har jeg vært klar over det ganske tidlig i uka sånn at det ikke er kjøpt inn ingredienser jeg ikke har fått brukt.
Dette står på planen i uke 19:
Mandag: Hamburgere med grove, hjemmelagde hamburgerbrød, salat og ost. Prøve grillen for første gang i år?
Tirsdag: Omelett med ost og pølser, rå grønnsaker og rester av hamburgerbrødene til.
Onsdag: Pitabrød med salat, skinke, makaronistuing og hvitløksdressing.
Torsdag: Panert torsk (prøve meg på hjemmelaget), kokte poteter og gulrotstuing, evt. revne gulrøtter med sitron.
Fredag: Chicken Tikka Masala fra Uncle Bens, med ris og cashewnøtter.
Lørdag: Kyllingkjøttboller med eggenudler, frisk koriander, cashewnøtter og spisskummin-grønnsaker
Søndag: Pizzahorn/pizzasnurrer eller rester av kjøttbollepizzaen i fryseren.
Mye brød denne uka visst...Kan hende denne ukas søndagsmiddag utgår til fordel for en av de forrige søndagsmiddagene sånn at det blir en dag mindre med gjærbakst.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar