Denne uka er planlagt utfra svigersbesøk i første halvdel. Man pleier kanskje å planlegge veldig flotte og fancye middager når man har besøk, men jeg prøver heller få finne noe enkelt slik at vi kan bruke tid sammen med besøket og ikke tilbringe så mye tid på kjøkkenet. Både jeg og liksom-trønderen er på jobb nesten hver dag tross besøk, og da blir det lite tid igjen på ettermiddagen/kvelden hvis jeg skal bruke lang tid på middagslagingen. Torsdag har jeg derimot fri så da blir det tid til litt ekstra.
Mandag: Røkte kjøttpølser med kokte poteter og kålrotstappe
Tirsdag: Enten spise ute eller grillet kylling med pommes frites og bearnaisesaus (ja, fra pose)
Onsdag: Kässler med kokte poteter, fløtesaus og rå grønnsaker
Torsdag: Helstekt svinefilet med peppersaus, ovnsbakte poteter og grønnsaker (søndagsmiddagen utgikk så den er flyttet hit)
Fredag: Tacopakker eller tacopai med grønn salat og hvitløksdressing
Lørdag: Hamburgere med hjemmelaget hamburgerbrød og hamburgerdressing
Søndag: Fisk i form av noe slag, med kokt ris, brokkoli og grønnsaksstaver. Hvis ikke vi er planlagt spontane og drar på Momarkedet?
Tenker de koste seg med ungene.
SvarSlettKlem