onsdag 22. juni 2011

Prinsessesko

Jeg og høyhæla sko har ikke vært venner på mange år. Jeg har ett par ganger klart 3 cm høye hæler, og selv det ga meg problemer etter en liten stund. Brudesko var nesten umulig å finne, jeg måtte kjøpe noen rådyre for å finne noen jeg kunne ha en hel dag.

Brudeskoene mine, slitne etter en laaaang dag

Vi har en Noa-Noa butikk i nærheten. Jeg har ikke våget meg inn der en gang, for der har de jo ikke noe som passer til meg. Etter at jeg kom inn i mindre og mindre størrelser på stormotebutikker, skjønte jeg at jeg måtte prøve meg i en "vanlig" butikk også, og Noa-Noa fristet veldig. Og jammen meg passet klærne de hadde der. Riktignok den største størrelsen, og ikke alle typer plagg, men allikevel!

Jeg kjøpte først en "bestefargenser" og en topp, så tilbake dagen etter og kjøpte en nydelig kjole (jeg vet ikke helt når jeg skal få brukt den, men...).

Litt vanskelig å få tatt et bilde som viser
kjolen skikkelig

Øverst på en av hyllene så jeg også et par lekre sko. Rosa, litt skinnende og med ca. 5 cm høy hæl. Tenkte at det ikke var noe for meg, men etter ett par tenkeminutter måtte jeg bare prøve dem. Og de var passe! Og det gikk til og med an å med sånne hæler, ikke bare sitte, og jeg følte meg jo så høy. (Jeg er bare 166 cm høy så 5 cm til gjorde at jeg følte meg på høyde med liksom-trønderen, noe jeg selvsagt ikke gjorde i virkeligheten.)

Så nå venter jeg bare på en skikkelig anledning til å bruke skoene, og kjolen, hvis ikke blir det prinsessetendenser på jobb en dag.  

2 kommentarer:

 1. Helt nyyyydelige sko Trine!
  Fikk lyst på sånne jeg og, for mine rosa sko er ganske så utslitte nå...

  SvarSlett
 2. Takk, Linda :)
  Dette er faktisk mine første rosa sko, til tross for at jeg er veldig glad i rosa.
  Håper du finner deg noen nye da :)

  SvarSlett