Jeg fortsetter med å bruke fleste mulige ingredienser som allerede er i hus. Det ser ut som om laks er det eneste som må handles inn, i tillegg til ferskvarer som grønnsaker og meieriprodukter så klart. I tillegg har jeg lagt inn litt varianter i forhold til ulik smak innad i familien.
Neste uke har liksom-trønderen bursdag, så vi lager festmiddag midt i uka. Helgeplanen blir kanskje endret hvis vi bestemmer oss for å feire med noen flere enn bare oss 4. Men dette står iallefall på planen enn så lenge:
Mandag: Svenske kjøttboller i brun saus og potetmos. (Kokken velger i stedet hjemmelagde kyllingnuggets.)
Tirsdag: Ovnsbakt laks med grønnsaker i folie og kokt ris
Onsdag: Svinefilet med hasselback-poteter og pastinakkchips
Torsdag: Pitabrød med varm kyllingsalat og hvitløks-dressing
Fredag: Pasta- og pestosalat med kjøttdeig
Lørdag: Indisk kylling med kokos, cashewnøtter og ris
Søndag: Biffgryte med potetskiver (og muligens couscous til kokken)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar