Jeg lagde også kokoskylling, og som tilbehør hadde jeg kokt ris og stekte tomater. Veldig godt! Første, men ikke siste gangen, jeg lager det med store tomater, jeg har pleid å bruke små, søte tomater på stilk.
Kokoskylling har jeg lagt ut oppskrift på tidligere, så jeg legger bare inn "oppskrift" på tomatene denne gangen.
Ovnsstekte tomater, 2 porsjoner
2 store, faste tomater
1 ts god olje, jeg brukte en blanding av olivenolje, solsikkeolje og rapsolje
1/2 ts sukker
salt og pepper
Del tomatene i to og legg dem i en liten ildfast form. (Jeg stekte dem i samme form som kyllingen.) Fordel oljen over tomatene, strø over sukker og litt salt og pepper. Stekes v/200 grader i 10-15 minutter. (Jeg stekte dem ved 225 grader i nesten 20 minutter, og det var alt for lenge.)
Godt som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter.
Dette ser godt ut. Ja det gjør jo alt nedover her. takk for hilsener på facebooken. Veldig koselig det. Ønsker deg en fin ny uke.
SvarSlettKlem