Jeg har tenkt å begynne med ukeplaner igjen. Denne uka er jo halvveis ferdig, men har iallefall laget planene for resten av dagene. Nå begynner snart advent og juleforberedelser, så det kan hende det blir litt utskiftinger etterhvert som det dukker opp koselige aktiviteter. Det er litt mer halv- og helfabrikata på menyen fremover enn jeg liker, men vi har endel i skap og frysere som bør brukes opp i tillegg til at vi prøver å spare litt penger.
Uke 46:
Torsdag: Kylling Tikka Masala med nanbrød. (Saus på glass fra Coop og pose med nanbrød-melblanding fra Møllerens.)
Fredag: Fiskepinner med potetmos og revne gulrøtter. (Ferdiglagde fiskepinner og potetmos fra pose.)
Lørdag: Svinefilet med røsti, brokkoli og peppersaus. (Her er det bare sausen som er et ferdigprodukt.)
Søndag: Parmesankylling og kokoskylling, kokt ris, rå grønnsaker og tomatsalat (Fra bunnen av, søndag er ofte god-tid-til-å-lage-mat-dag.)
Uke 47:
Mandag: Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter og karridryss. (Jeg lager ikke fiskeboller selv, og har ingen planer om å begynne heller.)
Tirsdag: Pølse/skinke-grateng med gressløksmør.
Onsdag: Kjøttpudding m/brun saus, potetstappe, ertestuing. Stekte pølser til Roar. (Poser, poser og poser.)
Torsdag: Kylling cacciatore med pasta.
Fredag: Vi skal i bursdag kl. 17 så ingen middagsplan denne dagen.
Lørdag: Risengrynsgrøt. (Geisha langkokt grøtris kokt med lactosefri lettmelk.)
Søndag: Tar noe på sparket. Jeg skal på fest på lørdag, og det er så sjelden at jeg må ta høyde for at formen ikke er helt på topp på søndag.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar